Kütüphane Haftası’na özel şiir dinletisi

27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan 53. Kütüphane Haftası kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde şiir dinletisi düzenlendi. Programa İl Kültür...

27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan 53. Kütüphane Haftası kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde şiir dinletisi düzenlendi. Programa İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Ercan Yamen, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, şube müdürleri, Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi müdür yardımcısı Erdem Yıldırım, okul öğretmen ve öğrenciler katıldı. Günün önemine ilişkin bir konuşma yapan Adil Üğüten, kitaplar kadar şiirlerin de hayatımızdaki önemine dikkat çekerek, şiirlerin kendine has bir dili ve yorumu olduğunu söyledi.

 

16 ÖĞRENCİ ŞİİRLERE SES VERDİ

Şiir dinletisinde 16 öğrenci Mehmet Akif Ersoy, Can Yücel, Mevlana, Yahya Kemal Beyatlı gibi tanınmış ünlü şairlerin eserlerini fon müziği eşliğinde seslendirdi. Programın sonunda katılan tüm öğrencilere İl Halk Kütüphanesi Müdürü Üğüten tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

#

30 Mar 2017 - 21:30 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.