"Kütür kütür savaşan bir takımımız olacak"

        ÇOK ÇALIŞIYORUZ Yavuz sözlerine Sportif Direktör Rafet Kırgız'a teşekkür ederek başladı ve "Gerçekten çok heyecanlıyız. Çok güzel bir kadromuz...

 

 

 

 

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Yavuz sözlerine Sportif Direktör Rafet Kırgız'a teşekkür ederek başladı ve "Gerçekten çok heyecanlıyız. Çok güzel bir kadromuz var. Yönetimimizin tamamı da bu şehrin insanlarından oluşuyor. Hepsi bu takım için bedel ödemiş, emek vermiş insanlar. Takımımızı kurarken çok dikkatli olduk. Yönetimimiz çok çalıştı. Kendisi mütevazı davransa da Rafet Kırgız Bey bizden daha çok emek verdi. Sağ olsun" diye konuştu.

 

O RUHU GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM

Bahri Yavuz, eski Kocaelispor ruhunu geri getirmeyi arzuladıklarını belirtti ve "Gönül isterdi ki kadromuzun tamamını şehrimizin insanlarından oluşturalım. Ama belli bölgelerde eksiklerimiz vardı. Bu bakımdan şehir dışından da arkadaşları aramıza kattık. Daha önce Kocaelispor'da forma giymiş oyuncuların da varlığı ile eski Kocaelispor ruhunun geri geleceğine inanıyor, keyifli bir sezon geçireceğimizi umuyorum" diye konuştu.

 

ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIZ

Yavuz kesinlikle şikayetçi olmayacaklarını bir kez daha belirtti ve "Antrenman öncesi futbolculara da söyledim. ‘Biz bu renklere aşığız. Siz önce bir birinizi seveceksiniz, saygı duyacaksınız ondan sonra renklerinize, takımınıza saygı duyacaksınız. Ekip olamazsanız başaramayız’ dedim. İlk günden beri söylüyorum. Kesinlikle şikayetçi olmayacağız. Bahane istemiyoruz. Başarmak için sokak tabiri ile kütür kütür mücadele eden bir takım olacağız. Sonrası takdir-i ilahi. Hayallerimiz var. Rabbimiz izin verirse bütün çalışmalarımız sezon sonunda gülmek için olacak" şeklinde konuştu. 

#

25 Tem 2014 - 12:40 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.