KYK Tozkoparan’da...

18-21 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TYF Tozkoparan yüzme havuzunda gerçekleştirilen Türkiye Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Kamp...

18-21 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TYF Tozkoparan yüzme havuzunda gerçekleştirilen Türkiye Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Kamp Seçmesi müsabakasına, geçtiğimiz hafta yapılan vize yarışlarında baraj geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 15 KYK’lı sporcu katılıyor. Sporculara KYK teknik direktörü Sabri Bozca ve yaş grupları Antrenörü Naci Karakuş eşlik ediyor. Sporcular 17 Ocak’tan beri kampta bulunuyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiren sporcular, konan barajları da geçerek bu müsabakada iddialı olduklarını göstermeye hazırlandı.

 

MÜSABAKALARA KATILAN KYK’LI SPORCULAR:

ALPER ÇAĞATAY ÜSTÜNÜNAL

UMUT BARIŞ TURNA

UTKU ÖNEY

ERAY ATMACA

SILA AVCI

EDA UZUN

MEHMET JİYAN AKKAYA

BUĞRA KARA

BERRA ÇAKAR

ZEYNEP DURU GÜNÇE

MELTEM DÖNMEZ

EMRE AYGÜN

EBRU GÜVEN

YAREN HOŞEL

SUDENAZ ÇELİK

SİBEL DEMİRCİOĞLU

 

#

20 Oca 2017 - 12:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.