KYÖD’den 35. Pişmaniye Balosu

      KYÖD tarafından her yıl İzmit’in pişmaniye değerini yaşatmak ve duyurmak amacıyla düzenlediği Pişmaniye Balosunun 35’ncisi önceki gün KYÖD Sosya...

 

 


 

KYÖD tarafından her yıl İzmit’in pişmaniye değerini yaşatmak ve duyurmak amacıyla düzenlediği Pişmaniye Balosunun 35’ncisi önceki gün KYÖD Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Baloya KYÖD yönetiminin yanı sıra kentin tanınmış isimleri de katıldı. Baloda Hüseyin Erol ve Yavuz Ulugün’ün yazdığı İzmit Esnaf ve Ticaret Tarihi kitabından dolayı bu iki isme plaket takdim edildi. Baloda Mali ve Orkestra ekibi sahne aldı ve katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

PİŞMANİYE ÇEKTİLER

Baloya eski KYÖD başkanlarından Hakan Tanta, Semra Başlak, Reşat Keçeci ve Cihat Uçar katıldı. Aynı zamanda gecenin onur konukları Edok Garnizon Komutanı Kurmay Albay Çağlar Özer ile eşi Necla Özer, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu ile eşi Sibel Solakoğlu oldu. Gecenin sonunda tüm davetliler salonun ortasına getirilen pişmaniyeyi çekerek muhteşem geceyi sonlandırıldı.

“ÇİZGİMİZDEN ÇIKMADIK”

Baloda söz alan KYÖD Başkanı Haşmet Belen, “Çağdaş ve Atatürkçü çizgimizden vazgeçmeyerek çalışmalarımızı sürdürdük. KYÖD kurumların kendilerini ifade edebildiği bir platform haline geldi. Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları organizasyonları hep bizlerin alanlarında gerçekleştirdi. Biz her zaman misyonumuza uygun davrandık. Bir çalışma dönemimizin sonuna geliyoruz. Bu yolculukta bizlere destek olan, KYÖD için emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR VE PLAKET

KYÖD Başkanı Haşmet Belen, kentimizin tanınmış isimlerinden Hüseyin Erol ve Yavuz Ulugün’ün yazdığı ‘İzmit Esnaf ve Ticaret Tarihi’ isimli kitaptan dolayı kendilerine teşekkür ederek plaketlerini takdim etti. Hüseyin Erol ve Yavuz Ulugün’ün yazdığı bu kitabın geliri ise KYÖD Burs Fonu’na aktarıldı.

#

11 May 2014 - 14:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.