KYÖD'te Roman rüzgarı esti

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) her Cumartesi akşamı farklı bir konsept ile eğlencede farkını ortaya koymaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilim...

KYÖD'te Roman rüzgarı esti
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) her Cumartesi akşamı farklı bir konsept ile eğlencede farkını ortaya koymaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilimizin tanınmış popstar sanatçısı Erdi Akyüz sahne aldı ve doyasıya eğlence yaşattı. Geçtiğimiz akşam ise KYÖD roman gecesi düzenleyerek yine renkli bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. Gecede Roman star Eren Şenay sahne aldı. Katılımcılar da roman havasına doydu.

 

LİMON VE GAZOZ SATILDI

Roman konseptinin hakim olduğu gecede Roman Mahallesi havası yaşatıldı. Mekanın içine gerilen ipe çamaşır asıldı. Ayrıca salon da roman kızı cansız manken yer aldı. Karanfil, limon ve gazoz satan roman kızının önünde ki kasalarda "Ayılana gazoz, bayılana limon" yazılı kağıtlar konuldu. Geceye katılan davetlilerde birbirinden renkli kostüm ve takılarla Roman vatandaşları temsil etti. Sahneye çıkan Roman star Eren Şenay “Bu gece benim için çok özel. Çünkü gururla söylüyorum ben Roman’ım” dedi. Selin BECER

eren-(2).jpg

#

12 Mar 2017 - 11:58 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.