KYÖD’ten çocuklar için bağış gecesi

1947 yılından beri kentimize yönelik faaliyetleriyle önemli dernekleri arasında yer alan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD), Genç KYÖD tarafından...

1947 yılından beri kentimize yönelik faaliyetleriyle önemli dernekleri arasında yer alan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD), Genç KYÖD tarafından düzenlenen dans gecesiyle, hem dans etmeyi sevenler için bir imkân yaratmayı hem de yardıma muhtaç çocuklar için bağış toplamayı hedefliyor.

Eğitime muhtaç çocuklar için bağış toplayan ulusal bir vakıf yararına gerçekleştirilecek etkinlik 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.30’da gerçekleşecek. Bağış gecesini ayrıca, kentimizde bulunan dört dans okulu Dansanat, Tresanat, Nagi Sanat, Kuka Sanat da destekliyor.

#

23 Ara 2015 - 16:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.