Lastik İş'ten 5 yıldızlı proje

Lastik -İş Sendikası Genel Başkan Abdullah Karacan'ın girişimleri ile Başiskele Körfez Mahallesi’nde yapılacak olan 5 yıldızlı otelin temeli atıldı. B...

Lastik İş'ten 5 yıldızlı proje
Haber albümü için resme tıklayın

Lastik -İş Sendikası Genel Başkan Abdullah Karacan'ın girişimleri ile Başiskele Körfez Mahallesi’nde yapılacak olan 5 yıldızlı otelin temeli atıldı. Bunun yanında üyeler için yaptırılan bir cafenin de açılışı yapıldı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, işçiler, aileleri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

 

3 CEPHESİ DE YOL

Lastik-İş Sendikası’nın yaptıracağı otelin 3 cephesi yol olup ön yola cephe hattı tamamen deniz manzaralı bir konumda. Otel 120 oda ve 152 yatak kapasiteli. Otelde 1 adet kahvaltı salonu, 3 adet teras restoran, 2 adet alakart restoran, 2 adet balo ve yemek salonu, 1 adet roof bar restoran, bin 200 kişilik konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu,, hamamlar, saunalar, masaj odaları, buhar odaları olacak.

 

“İŞÇİ HASTANESİ YAPILACAK”

Törende konuşan Abdullah Karacan, “Daha önce söylediğimiz gibi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Büyükşehir ve Başiskele Belediyesi’ne katkılarından dolayı vefamızı göstereceğiz. Sendikacılık sadece toplu sözleşme yapmak değildir. Sosyal anlamda da halka fayda sağlayacak çalışmalar içerisinde olmaktır. Daha sora işçi hastanesi de yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“İŞÇİLERE YAKIŞAN BİR YER”

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ise “Bu 5 yıldızlı otel Kocaeli'nin işçilerine yakışan bir yerdir. Bundan sonraki süreçte işçi hastanesini de yaparsak çok iyi işler başarmış olacağız" dedi. Beko’nun ardından konuşan Hüseyin Ayaz ve İbrahim Karaosmanoğlu da iyi dileklerde bulundu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

untitled-4-001.jpg

#

09 May 2015 - 17:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.