Lider Derince Demir Tavşantepe’ye bileniyor

Güçlü kadrosu ile her hafta rakiplerini yenen Demirspor’un, henüz yenilgisi bulunmuyor. Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Kandıra Belediye GB’yi 4...

Güçlü kadrosu ile her hafta rakiplerini yenen Demirspor’un, henüz yenilgisi bulunmuyor. Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Kandıra Belediye GB’yi 4-1 yenen takım, çok önemli galibiyet elde etti ve şampiyonluk için avantaj sağladı. Derince Belediye Demirspor’un Cephanelik’teki maçı saat 17.00’de başlayacak. Tavşantepespor ise geçen hafta ilk galibiyetini M.Ali Kağıtçı’da oynadığı Doğantepespor karşısında elde etti. Rakibini 1-0 yenen takım, ilk galibiyetiyle tanıştı ve puanını 3’e çıkardı. Pazar günü Cephanelik’teki maça sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Tavşantepespor ikinci galibiyetini Derince Belediye Demirspor’dan almak istiyor. Derince Belediye Demirspor ise bu maçı kazanıp, puanını 12’ye çıkarmak istiyor.

#

22 Eki 2016 - 10:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.