Lider Gençlik kulübü yeniden ‘DİRİLİYOR’

MATRAK DA VAR, PAİNTBALL’DA Lider Gençlik Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kampa 81 liseli öğrenci katıldı. Okçuluk, Paintball, Matrak ve...

MATRAK DA VAR, PAİNTBALL’DA

Lider Gençlik Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kampa 81 liseli öğrenci katıldı. Okçuluk, Paintball, Matrak ve Pentatlon olmak üzere birçok branşta temel eğitimler alan gençler doyasıya eğlendi. Ayrıca kampa katılan Gölcük Adnan Menderes İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Tan “Gençlik ve Gençlikten Beklentiler” konulu bir konferans verdi.

 

ÇALGAN: HER TÜR FAALİYET VAR

Lider Gençlik Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan “Amacımız bu tür faaliyetlerle tüm gençlere ulaşarak milli ve manevi değerlerine bağlı, topluma fayda üreten hayırlı nesiller yetiştirmektir. Kampın hazırlanmasında emeği geçen Lider Gençlik Genç Yönetim Birim Sorumlumuz Emrah Akçay ve Harun Kılıç başta olmak üzere kamp alanındaki hizmetlerinden ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve kamp çalışanlarına teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

#

24 Eki 2017 - 13:25 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.