Lider Gençlik ve İzcilik Kulübü’nden yarışma duyurusu

Kocaeli Lider Gençlik ve izcilik Kulübü’nün ‘Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ' çerçevesinde gerçekleştirdiği ödüllü kitap okuma yarışmaları bu yıl d...

Kocaeli Lider Gençlik ve izcilik Kulübü’nün ‘Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ' çerçevesinde gerçekleştirdiği ödüllü kitap okuma yarışmaları bu yıl da devam ediyor. Kulüp Başkanı Ramazan Ulukavak kulüp yöneticileri ile birlikte yaptığı açıklamada yediden yetmişe herkesin bu yarışmaya katılabildiğini söyleyerek, "Yapılan bu yarışmalarla hem halkımıza okuma alışkanlığı kazandırıyoruz hem de insanların peygamberini ve dini değerlerini tanımasına vesile oluyoruz" dedi.

 

HER YIL FARKLI TEMA İŞLENİYOR

Her yıl farklı bir temayı yarışma konusu ederek toplumun gündemine taşıyan Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları, bu yıl “Son Peygamberin Hayatı (s.a.v)” ile üçüncü kez Türkiye ve dünyanın en büyük yarışma organizasyonunu düzenliyor. Kocaeli kayıt sayısının 7 bini aştığı yarışmaya Türkiye genelinde ise 264 bini aşan bir başvuru gerçekleşti. Yarışmanın Kocaeli ödülleri 10 umre seyahati, 3 iphone, 3 laptop, 3 ipad mini, 15 çeyrek altın ve 15 kitap seti olarak belirlendi. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

27 Şub 2015 - 14:38 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.