Lider Gençlik’ten Bilek Güreşinde Büyük Başarı

Kulüp sporcuları Antalya Belek’te yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Madalya, Karabük’te yapılan Türkiye Bedense...

Kulüp sporcuları Antalya Belek’te yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Madalya, Karabük’te yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasında ise 2 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalya aldı. Kulübün üç sporcusu ise Milli Takıma girmeye hak kazandı. Türkiye genelinden onlarca kulüpten 1000’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonaya Lider Gençlik Bilek Güreşi Takımı 9 sporcu ile katıldı. Lider Gençlik Bilek Güreşi kafilesinde Yenal Kılıç, Muhammed Gümüşoğlu, İlyas Aruz, Batuhan Uyanıksoy, Abdülkadir Eren, Hasan Can Ergün, Muhammet Sefa Gündoğdu, Ayhan Şimşek ve Buğra Tarık Yay isimli sporcular yer aldı. Kulüp Antrenörü Abdürrahim TUNCER “Sporcularımız şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. Emeklerinin karşılıklarını almaları bizleri sevindirdi. Başarının bireysel değil, kulüp olarak yakalanması doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Derece alan-alamayan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Centilmence bir mücadele ortaya koydular. Bizden desteklerini esirgemeyen kulüp yöneticilerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Derece alan sporculardan Muhammed Gümüşoğlu, İlyas Aruz ve Kenan Eroğlu 21-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenecek olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası için Milli Takıma seçilerek büyük sevinç yaşattı. Karabük’te yapılan Türkiye Bedense Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası’na iki sporcu katıldı. Ayakta yarışanlar kategorisinde 70kg’da Kenan Eroğlu sağ ve sol kolda 1.lik alarak Türkiye Şampiyonu oldu ve Milli Takıma seçildi.  Oturarak yarışanlar kategorisinde ise 70 kg’da Eyüp Ekmekçi sol kolda 3. , sağ kol 2. olarak büyük bir başarı kazandı.

#

21 Nis 2016 - 13:16 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.