Lider gittin, lider dön Darıca’m!..

Sarı Yeşillilerde hedef zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak. Karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.   YUSUF VE HALİL İBRA...

Sarı Yeşillilerde hedef zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak. Karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.

 

YUSUF VE HALİL İBRAHİM YOK

Genç ve başarılı teknik adam Özgür Vurur'un çalıştırdığı Darıca Gençlerbirliği, bu gün deplasmanda Batman Petrol ile karşı karşıya gelecek. Sarı Yeşilliler cezalı olan Yusuf Atay ve kasık ameliyatı olan Halil İbrahim'den yoksun bu maça çıkacak. Gribal enfeksiyona yakalanan Aykut'un ise oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

 

AHMET VE AYKUT KOZLARIMIZ OLACAK

2006-2007 sezonunda Kocaelispor'da forma giyen başarılı teknik adam Özgür Vurur'un çalıştırdığı takımın en tehlikeli oyuncusu geçtiğimiz hafta Kırıkhanspor'a 3 gol atan Ahmet Kutluer olacak. Aykut'un partneri Aykut Sevim de Batman ekibinin katı defansını açmaya çalışacak. Oynadığı 11 maç sonunda 6 galibiyet 5 de beraberlik elde ederek 3. Lig 1. Grup'ta liderliği elinde bulunduran temsilcimizde hedef bu unvanını Batman Petrol maçından sonra da sürdürmek.Erdem ÖVÜÇ

 

STAT:16 Mayıs

HAKEMLER: Kadir Sağlam, Osman Karakaş, Aydın Karsavuran

HAVA DURUMU: 17 derece yağışlı

SAAT: 13.00

 

MUHTEMEL ONBİRLER

 

BATMAN PETROL

YAŞAR         

HÜSEYİN RÜZGAR            

CİHAN İLKME         

KIVANÇ DAĞ          

ZAFER CANSIZ       

CAN MORGÜL         

SEBAHATTİN USTA           

EMİN YALIN 

TOLGA YILDIZ        

GÖKHAN KARALİ             

ALİ KEMAL ÖZKAN

 

DARICA GB.

ERSİN AYDIN          

FERHAT ÇOBAN     

BÜLENT UZUN        

UĞUR DAŞDEMİR              

SADİ KARADUMAN          

ADEM AYDIN          

BURAK SÜRMELİ               

TUNCAY FINDIKÇI            

ERHAN ÇELENK     

AYKUT SEVİM        

AHMET KUTLUER 

#

15 Kas 2014 - 13:38 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.