Life Ekspres üyelerini unutmadı

BİR ARAYA GELDİLER Batı Ataşehir Deluxia Palace, Doğu Ataşehir Merit Life Göl Konakları ve Kartal Uplife Park ile Kocaeli Outlet Center'de şubesi...

BİR ARAYA GELDİLER

Batı Ataşehir Deluxia Palace, Doğu Ataşehir Merit Life Göl Konakları ve Kartal Uplife Park ile Kocaeli Outlet Center'de şubesi bulunan Life Ekspres Fitness Clup üyelerini Yılbaşı Özel Kutlaması'nda buluşturdu. Seçkin mekanın üyeleri unutulmaz bir günü geride bırakırken, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

DANS ŞOVLARI İLGİ İLE TAKİP EDİLDİ

Life Ekspres'in üyeleri için özel olarak tertiplediği yılbaşı kutlamasında her şey düşünüldü. Girişte canlı keman dinletisi ile karşılaşan üyeler kokteyl masalarındaki ikramların tadına baktı. Canlı DJ gece boyunca ortamı coştururken, Dansanat Spor Kulübü'nün deneyimli dansçıları Sencan Yüksel ve Osman Kılıçdoğan'ın Salsa Bachata şovu ile Tres Sanat Tango Eğitmeni Emre Özkarhan ve Pınar Cebeci'nin tango şovu gözlerin pasını sildi. İşletme Müdürü Hakan Yılmaz ve deneyimli antrenör ekibi üyeleri ile yakından ilgilenirken gecenin kusursuz geçmesi için elinden geleni yaptı. Erdem ÖVÜÇ

#

03 Oca 2016 - 15:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.