Limon ile Zeytin çocuklarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar tele...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar televizyondan severek izledikleri Limon ile Zeytin karakterleriyle buluştu. Çocukların hayranlıkla seyrettiği Çatlak Yumurtalar çizgi filminin, sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı ve bir pazar gününün sürprizlerle anlatıldığı müzikal çocukların ilgisi ve coşkusuyla izlendi.


ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt Hanım’ın popiler şarkıları ve sürprizleri çocuklar tarafından coşkuyla seyredildi. Limon ve Zeytin’in seslendirdiği popüler şarkıları “Sen yokken çanım sıkıldı” isimli şarkıya eşlik ederek birlikte söyleyen minikler, tüm şarkılarda Limon ve Zeytinle birlikte oynadı. Limon ile Zeytin Babişko karakterini harekete geçirmek ve koltuğundan kaldırabilmek adına sergiledikleri pratik çözümler müzikale ayrı bir tat kattı. Limon ile Zeytin, şarkıları, dansları ile eğlenceli bir gösteri sergiledi.

#

26 Tem 2015 - 11:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.