Liseli efe ve sultanlara selam durun

Erkekler ve bayanlarda dereceye giren sporcular bir arada hatıra fotoğrafı çektirdi. Erkeklerde Derince 19 Mayıs, kızlarda Anadolu şampiyon oldu   KI...

Erkekler ve bayanlarda dereceye giren sporcular bir arada hatıra fotoğrafı çektirdi. Erkeklerde Derince 19 Mayıs, kızlarda Anadolu şampiyon oldu

 

KIZLARDA KOCAELİ A.L. ŞAMPİYON OLDU

Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Final ve üçüncülük maçı önceki gün, Şampiyon Hasan Gemici spor salonunda oynandı, Kocaeli Anadolu Lisesi geçen senenin şampiyonu, İzmit Atılım Anadolu Lisesini 3-2 yendi şampiyon oldu. Kocaeli Anadolu Lisesi ilk seti 25-15 ve 25-21 kazandı ancak, İzmit Atılım Lisesinde Bengisu Sancı sahneye çıktı.

 

ERKEKLERDE DERİNCE 19 MAYIS ŞAMPİYON OLDU

Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Biriciliği’nde ise Şampiyon Hasan Gemici spor salonunda oynanan maçta, Derince 19 Mayıs Anadolu Lisesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ni 3-0 yendi ve şampiyon oldu.

#

20 Oca 2017 - 12:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.