Lokanta sahibi intihar etti

Gebze ilçesinde intihar olayı meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi üzerinde Hanımeli Ev Yemekleri işyerini...

Gebze ilçesinde intihar olayı meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi üzerinde Hanımeli Ev Yemekleri işyerinin sahibi Nihat Üdenir isimli kişi önceki gün işyerinden çıktıktan sonra İstanbul’a gitti. Nihat Üdenir’in Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde aracını durdurarak köprüden atladığı iddia edildi. Cesedin ise ertesi gün Kuleli Askeri Lisesi açıklarında balıkçılar tarafından bulunduğu bildirildi.

 

GÖRGÜ TANIĞI BALIKÇI KONUŞTU

Olayın görgü tanığı bir balıkçı, “Arkadaşlardan birisi telefon etti. Ondan sonra deniz polisi geldi. Cesedi aldılar; ama ne olduğunu biz bilmiyoruz. Sabah 08.30 gibi çıkardılar. Erkek cesedi, duyduğumuza göre köprüden atlamış” dedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset otopsi için morga kaldırıldı. Nihat Üdenir, evli ve iki çocuk babasıydı.

#

09 Ara 2014 - 11:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cem - Allah rahmet eylesin! Allah yakınlarına sabırlar versin! Çok üzücü bir olay :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 11:36