Lösemili çocuklar yararına unutulmaz defile

Birbirinden güzel gelinliklerin sergilediği gecede lösemili çocuklar için katılımcılardan bir miktar para toplandı.   Haberin fotoğrafları için tık...

Birbirinden güzel gelinliklerin sergilediği gecede lösemili çocuklar için katılımcılardan bir miktar para toplandı.

 

Haberin fotoğrafları için tıklayın

 

Bellina Gelinlik ve Moda Evi’nin sahibi Mihrinaz İçen ve destekçileri Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Saygın, kuaför Ülke Polat, Körfez Saz Gurubu’ndan İsa İçel, Rasim Uygun örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bu kapsamda lösemili çocuklar için düzenlenen 1. Gelinlik Defilesi önceki akşam Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

35 GELİNLİK SERGİLENDİ

Gönüllü mankenlerin birbirinden güzel 35 gelinliği sergilediği defileye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Saygın ve çok sayıda davetli katıldı. Defile öncesi gelinliklerin tanıtıldığı kısa bir slayt gösterisi izletildi. Açılış konuşmasını ise Mihrinaz İçen yaptı.

 

BAĞIŞLAR LÖSEV’E

Sırrıpaşa Mahallesi Vatan Caddesi No:4 Derince adresinde Bellina Gelinlik ve Moda Evi’ni işleten Mihrinaz İçen, farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir organizasyonu tertip ettiklerini belirterek, “Öncelikle ben bir anneyim ve lösemili çocuklar için gerçekten üzülüyorum. Gecede topladığımız bağışları 0660 numaralı hesap numarasıyla Ankara LÖSEV’e yollayacağız” dedi.

 

BAĞIŞLAR TOPLANDI

Konuşma sonrası ise ilk önce küçük gelinler sahneye çıktı. Küçük gelinler içerisinde Mihrinaz İçen’in kızı Nisanur ve Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın kızı Melek de vardı. Gönüllü mankenlere eşlik eden küçük gelinler ellerindeki bağış kutuları ile konuklardan bağış topladılar. Gönüllü mankenler ise giydikleri gelinliklerle izleyenleri büyüledi.

 

PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

Gecenin sonunda gönüllü mankenlerle birlikte sahneye çıkan Mihrinaz İçen, katılımcılardan büyük alkış aldı. Son olarak ise Bekir Saygın’a, Ülkü Polat’a ve İsmail Kurt’a plaketleri verildi. Gecenin sonunda söz alan Hayati aydın ise böyle bir programa katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti. Seda DEMİRAL

#

21 Ara 2014 - 14:27 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.