Lost’un yönetmeni İzmit’e geliyor

Yakında TRT ekranlarında yayınlanacak olan Es Film ve Herşey Film'in yapımcılığını, Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini yaptığı, 'FİLİNTA' dizisi için...

Yakında TRT ekranlarında yayınlanacak olan Es Film ve Herşey Film'in yapımcılığını, Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini yaptığı, 'FİLİNTA' dizisi için özel sahneler çekmek üzere İstanbul'a gelen 'LOST, REVENGE, PRISON BREAK ve FRINGE...' gibi önemli dizilerin dünyaca ünlü yönetmeni Bobby Roth, İzmit Seka Film Platoları'nda basınla buluşacak.

 

Ekranlara aksiyonu, hikayesi ve görüntüleriyle çok yakında bomba gibi gelecek olan Filinta'nın aynı zamanda danışmanlığını yapan usta yönetmen Roth, dizinin ilk bölümünün bazı sahneleri için de ünlü yönetmen Kudret Sabancı'nın koltuğuna oturacak. Karşılıklı fikir paylaşımlarında da bulunarak iki farklı kültür ve bakış açısını Filinta'da seyirciye yansıtacaklar.

 

Dizinin senaristi Altuğ Küçük ve dizinin oyuncuları;  Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Onur Tuna, Naz Elmas, Damla Aslanalp, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Kamil Güler, Reshad Strik, Kemal Zeydan, Serhan Ernak, Hakan Yufkacıgil ve Ceren Yılmaz da basın toplantısına eşlik edecekler.

#

21 Eki 2014 - 14:35 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.