Lütfü Türkkan’dan sağlık önergesi

      Sağlık konusundaki sorunlar Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Sağlık Bakanı Mehmet Mü...

 

 

 

Sağlık konusundaki sorunlar Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanıtlaması istemi ile verdiği soru önergesi ile sağlık çalışanlarının yaşadıkları sıkıntılar ve uğradıkları şiddet olaylarını meclis gündemine taşıdı.

 

PERSONEL SAYISI AZ

Türkkan, performans ücretlerindeki dengesizlik, taşeron işçiler, bazı hasta yakınlarının tehditleri ve uğranan darp girişimleri ve ekonomik problemler Türkkan’ın soru önergesinde yer aldı. Türkkan, önergesinde ayrıca sağlık personeli sayısı anlamında Avrupa ülkelerinin yarısı durumunda bulunduğunu, bu durumun da fazla mesai anlamına geldiğini dile getirdi.

#

29 May 2014 - 15:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.