Maç sonrası değerlendirmeler

BURAK GURURLU Yeşil Siyahlıların tek golünü atan Burak, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Takımıma uyum sağladım. Zaman geçtikçe daha fazla katkı...

BURAK GURURLU

Yeşil Siyahlıların tek golünü atan Burak, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Takımıma uyum sağladım. Zaman geçtikçe daha fazla katkı sağlayacağım. Burada her şey çok güzel. Kocaelispor forması benim için çok kutsal. Bu forma altında hazırlık maçı da olsa gol atmak gurur verici” şeklinde konuştu.

 

OSMAN: DAHA İYİ OLACAĞIM

Yeni stoper Osman Tuna, “Yavaş yavaş takıma adapte oluyorum. İlk maçımı oynadım. Biraz zorluk çektim ancak elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki hazırlık maçlarında daha iyi bir performans ortaya koyarım” dedi.

 

İBRAHİM: PAZAR GÜNÜ BAŞLIYORUM

Sakatlığı nedeniyle Karaköprü Belediyespor maçında forma giyemeyen İbrahim Özgen, kısa sürede takıma dahil olacağını dile getirdi. Sakatlığı ile ilgili bilgi veren Özgen, “Çatalca maçında ayağıma darbe almıştım. Tam iyileşmemiştim. Hatta sabahki antrenmana da çıkamadım. Nasip olursa pazar günü çalışmalara başlayacağım. Onun dışında her yolunda. Kamp iyi gidiyor. Eksikliklerimizi gideriyoruz. 2 hazırlık maçımız daha olacak ve ardından İzmit'e döneceğiz. Sezona en iyi şekilde gireceğimizi umuyorum” ifadelerine yer verdi.

#

24 Ağu 2014 - 10:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.