Maça kalbi dayanmadı

Galatasaray-Fenerbahçe maçını kıraathanede arkadaşlarıyla izleyen 55 yaşındaki Vedat Gerekmen'in kalbi maça dayanmadıAlikahya Yuvam Akarca Konutları B...

Galatasaray-Fenerbahçe maçını kıraathanede arkadaşlarıyla izleyen 55 yaşındaki Vedat Gerekmen'in kalbi maça dayanmadı

Alikahya Yuvam Akarca Konutları B-1 No 4 adresinde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası olan 55 yaşındaki Vedat Gerekmen, sevdalı olduğu Galatasaray'ın Fenerbahçe maçını izlemek için gittiği Yılmaz Kıraathanesi'nde kalp krizi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA KALBİ SIKIŞTI
Alınan bilgilere ve iddialara göre; Yuvam Akarca'da ikamet eden 55 yaşındaki Vedat Gerekmen, her hafta sonu olduğu gibi önceki akşam da arkadaşlarıyla beraber Yeşilova Mahallesi, Yeşilova Caddesi no:11 adresinde bulunan Yılmazlar Kıraathanesi'ne gitti ve maç saatini beklemeye başladı. Büyük bir heyecanla maçın ilk yarısını sorunsuz bir şekilde izleyen Gerekmen devre arasında da arkadaşlarıyla beraber ilk yarıyı değerlendirdi, ancak ne olduysa maçın ikinci yarısında oldu.

ARKADAŞLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ
Maçın ikinci yarısının henüz başlarında kalbini tutmaya başlayan Vedat Gerekmen, hava almak için arkadaşlarının izniyle, kıraathaneden dışarı çıktı. Gerekmen'in göğsünü tuta tuta kıraathaneden çıktığını gören arkadaşları da durumdan şüphelenerek arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Kalbi sıkışan Gerekmen hemen bir arkadaşının otomobiline alınarak Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Burada hemen müşahade altına alınan Gerekmen doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

BİR SENE ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU
Kıraathanede geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Vedat Gerekmen'in yakınları ise hastaneye akın etti. Öte yandan yaşamını yitiren Vedat Gerekmen'in bundan bir yıl önce kalbinden sorun yaşadığı için, yine Umuttepe Tıp Gfakültesi Hastanesİ'nde kalp kapakçığından ameliyat olduğu öğrenildi. Gerekmen'in cenazesi Tepebaşı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

#

23 Nis 2012 - 17:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.