Maçlarda olay istemiyoruz!

SUADİYE-BEKİRDERE KAPIŞIYOR 1.Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren 7 puanlı lider Bekirderespor, yarın Kartepe Suadiye...

SUADİYE-BEKİRDERE KAPIŞIYOR

1.Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren 7 puanlı lider Bekirderespor, yarın Kartepe Suadiyespor ile zorlu maça çıkacak. Suadiye Sinan Sipahi Stadı’ndaki karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Lider Bekirderespor, geçen hafta güçlü Bağçeşmespor’u 5-1 yendi, liderliği averajla ele geçirdi. Kartepe Suadiyespor ise beşinci sırada 4 puanı bulunuyor ve Harbişspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

GÜNEŞPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Zirve mücadelesinde 2. sırada ve 7 puanda olan Kocaeli Güneşspor ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Güneşspor olaylı maçta Kirazpınar’ı 3-1 yendi. Güneş, Çamlıtepe ile Körfez Esentepe Stadı’nda saat 17.00’de karşılaşacak.

 

TAVŞANCIL’DA HEDEF ZİRVE

Sezon başından iyi performans gösteren ve A Grubu’nda üçüncü sırada 7 puanla zirveyi zorlayan Tavşancılspor, yarın Derince Suni Çim Stadı’nda saat 14.00’te, puanı bulunmayan Anadolu Yeniköy ile karşılaşacak. Tavşancılspor’un amacı, Bekirdere’nin puan kaybetmesi ve liderliği eli geçirmek.

 

DİĞER MAÇLAR DA ÖNEMLİ

Bağçeşmespor ise yarın Karamürsel İdman Yurdu ile karşılaşacak. Maç M.Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. Bağçeşmespor beşinci sırada ve 4 puanı bulunuyor. Bağçeşmespor geçen hafta Bekirdere yenilgisini unuttu, Karamürsel İ.Yurdu’nu yenmek istiyor. Dördüncü sırada ve 6 puanda bulunan Gebze Kirazpınarspor, geçen hafta Kocaeli Güneşspor önünde direndi, ama puan almayı başaramadı. Maçtan sonra olay çıkardı. Kirazpınar, yarın sahasında zorlu Harbişspor ile oynayacak. Maç Gebze Metin Oktay Stadı’nda saat 15.15’te başlayacak. Harbişspor geçen hafta, Kartepe Suadiyespor ile 1-1 berabere kaldı, Gebze Kirazpınar ise Kocaeli Güneşspor’a 3-1 yenildi.

#

09 Eki 2015 - 12:16 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.