Mahmut Işık’ın kardeş sevgisi

Mahmut Bey’in kardeşi Yakup Işık, yaşadığı bir sorun nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanenin acil servis...

Mahmut Bey’in kardeşi Yakup Işık, yaşadığı bir sorun nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanenin acil servisinde müşahede altında bir süre tutulan Yakup Işık’ın yapılan tetkikleri neticesinde çok şükür ciddi denilebilecek bir sıkıntısının bulunmadığı ortaya çıktı.

Bu dönemde kardeşinin yanından bir an olsun ayrılmayan Mahmut Işık, birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, dostları ve yakınlarına Yakup Işık’ın durumu hakkında genel bilgileri verdi.

#

27 Şub 2016 - 14:16 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.