Makam aracı gibi taksi!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir yıldır taksicilik yapan ve piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL olan otomobilini taksiye çeviren Alper Gümüş, müşterileri...

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir yıldır taksicilik yapan ve piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL olan otomobilini taksiye çeviren Alper Gümüş, müşterilerin ilgisiyle karşılaşıyor. Gebze’de bulunan bir alışveriş merkezindeki taksi durağında hizmet veren Gümüş, lüks aracını müşterilerinin daha rahat daha kaliteli daha konforlu daha güvenilir bir yolculuk yapması için aldığını söyledi.

 

“Devletin bize sağladığı ÖTV indirimi ile 140 bin TL’ye aldık aracı”

Taksiciliğin kendisi ile özdeşleşen bir meslek olduğunu belirten Alper Gümüş, “Bir yıldır taksicilik yapıyorum. Ankara’da yaşıyordum. Ankara’dan döndükten sonra bu işe başlamama bir arkadaşım vesile oldu. Önce yardım etme amaçlı başladım. Daha sonra kendi mesleğim olarak görüp işin içine tamamıyla girdim. Artık taksicilik benim bir mesleğim. Kendimle özdeşleştirdiğim bir meslek. Ondan dolayı daha rahat daha kaliteli daha konforlu daha güvenilir bir hizmet sunmak için bu aracı aldım. Devletimizin bize sağlamış olduğu ÖTV indirimi sayesinde yüzde 60 indirimli aldık arabayı. Aracın fiyatı yaklaşık 200 bin TL idi. Devletin bize sağladığı ÖTV indirimi ile 140 bin TL’ye aldık aracı” dedi.

 

“7’den 70’e herkesin beğenerek ilgi göstererek kullandığı bir aracım var”

Müşterilerden güzel tepkiler aldığını söyleyen Gümüş, “Bu aracın taksi olduğuna inanmayanlar var. Memnun kalanlar var. 7’den 70’e herkesin beğenerek ilgi göstererek kullandığı bir aracım var. Müşterilerimizden güzel tepkiler alıyoruz. Aracın konforundan, daha güvenilir yolculuk yaptıklarından bahsediyorlar. Memnun kaldıklarını söylüyorlar. Taksimetre ücreti ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Çünkü Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin koymuş olduğu bir taksimetre fiyatımız var. Onun ne üstüne çıkabiliyoruz ne altına inebiliyoruz. Taksimetre ücretimiz açılış 3 TL olmak üzere sabittir” şeklinde konuştu.

 

“Gebze’nin bunu hak ettiğini düşünüyorum”

Gebze’deki ilk ve tek lüks taksi olduğunu belirten Gümüş, “Müşteriler taksiyi kullanmak istediklerinde taksimetre aynı mı, farkı var mı, lüks araç olduğu için daha fazla yazıyor mu diye soru yöneltiyorlar. Biz de onlara taksimetrenin aynı ücretle açıldığını söylüyoruz. Gebze’de şu an için lüks taksi bende var. Kocaeli’de dördüncü lüks araç oldum. Gebze’de de bir ilki yaptık. İnşallah devamı da gelir. Diğer taksicilerin de almalarını tavsiye ediyorum. Gebze’nin bunu hak ettiğini düşünüyorum. Bundan dolayı almalarını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

 

“Bu araca binince insan kendini daha değerli hissediyor”

Lüks aracın daha konforlu olduğuna değinen müşteri Şule Sağlam ise, “Güzel hissettiriyor, zengin hissettiriyor, konforlu hissettiriyor. Diğer araçlara göre bu araca binince insan kendini daha değerli hissediyor. Diğer araçlara göre daha güvenli yolculuk yaptığımı hissediyorum” diye konuştu.

20170524aw077096_03.jpg

1-manset-kopya-013.jpg

#

24 May 2017 - 12:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.