MARKA yönetimi toplandı

Toplantıya; MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Zülkif D...

Toplantıya; MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu iştirak etti.

 

YARIŞMALAR İÇİN SUNUM

Yalova’da gerçekleştirilen toplantıda; Ajansın aylık ekonomik görünüm raporu, 2017 yılı ilk 6 aylık harcama ve faaliyetleri değerlendirildi. 2017 yılı ilk 6 aylık faaliyet raporunun değerlendirilmesi ve öne çıkan ajans çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. “18-24 Yaş Arası Gençlerin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri” ve “Doğu Marmara Sosyal İnovasyon Yarışması” hakkında sunum gerçekleştirildi.

 

PROJELER KONUŞULDU

Ayrıca Güdümlü Proje Desteği kapsamında, Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin “Atık Hayvansal Yağ Geri Kazanım Tesisi Projesi’ ve Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü'nün ‘Marka Değeri Yüksek Kivi Üretimi İçin Birlik Modeli Oluşturulması ve Meyvelerinin Kurutularak Kullanılması Projesi’ ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

#

19 Tem 2017 - 16:16 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.