Mazot hırsızları yakalandı

Derince Yenikent Aska Sitesi yakınlarında bir minibüsten mazot çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden ekiplerce biri çocuk 3 kişi gözaltına alındı...

Derince Yenikent Aska Sitesi yakınlarında bir minibüsten mazot çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden ekiplerce biri çocuk 3 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgilere göre Yenikent Aska Sitesi yakınlarında gece saat 04.30 sıralarında bir minibüsten mazot çalındığı ihbarı alan polis ekipleri Ümit Ö. (30), Emrullah Ş. (20) ve yaşı tutmayan E.A. (17)’ya suçüstü yaparak yakaladı.

3 ZANLI EMNİYETTE

41 PZ 704 plakalı Mitsubihi minibüs ile mazot çalan zanlıları yakalayan polis ekiplerinin araç içinde yaptığı aramada 9 bidon, 1,5 metre hortum ve 200 litre mazot ele geçirildi. Yenikent emniyet ekipleri ile önleyici hizmetlerin suçüstü yaparak yakaladığı 3 zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

#

14 May 2012 - 09:18 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.