Meclis üyesi Fahrettin Bostan İSTİFA ETTİ!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Örgütünde 2 isim ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Gebze Belediyesi meclisine...

Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Örgütünde 2 isim ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Gebze Belediyesi meclisine ön seçim ile giren Murat Erdoğan ve Fahrettin Bostan disipline sevk edilen isimlerdi. Son alınan bilgilere göre, CHP Gebze Meclis üyesi Fahrettin Bostan partideki görevinden istifa etti.

 

FACEBOOK'TAN DUYURDU!

İstifasını sosyal medya uygulaması Facebook'tan duyuran Bostan şu ifadeleri kullandı: Değerli partili ağabeylerim, sevgili delegeler, benim güzel üye kardeşlerim. Sizlerden çok özür diliyorum. Partime gönül bağlayan ve partime oy veren Atatürk’ün evlatları ben sizlerin bir kardeşi olarak hiç hak etmediğim bir durumla karşı karşıya geldim, disipline verildim. Bu da benim çok ağırıma gitti. Ben partime ihanet etmedim. Sizleri seviyorum, beni affedin. İyi yöneticiler gelene kadar hayatımı yani 30 yılımı verdiğim partimden içim yana yana istifa ettiğimi siz değerli halkıma, dostlara duyuruyorum. Beni affedin sizleri seviyorum.

#

22 Nis 2016 - 10:26 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

adamın dibi - buyuk insansın fahrettin bostan kimseye minnet etmedin helan olsun sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 10:26