Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları’nı ziyaret etti

Ziyaretlerine ilk olarak Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz Kadın kolla...

Ziyaretlerine ilk olarak Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz Kadın kolları başkanı Hacer Çakır ve yönetimi ile sohbet etti. Başkan Çakır “Mehmet Akif Beyi ben ana kademe toplantısında dinledim, etkili bir konuşma yaptı burada da sizlerin dinlemesini istiyorum.Aday adaylığı bizleri de mutlu etti. Allah yolunu açık etsin” dedi.


GEBZE ZİYARETİ

Ak Parti Başiskele Kadın kolları ziyaretinin ardından Gebze Kadın Kollarını ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Vasfiye Aydın ve yönetimi ile bir tanışma toplantısı yaptı. Aday Adaylığının Gebze’de memnuniyetle karşılandığını söyleyen Vasfiye Aydın, Mehmet Akif Yılmaz’a başarılar diledi.


KÖRFEZ KADIN KOLLARI ZİYARETİ

Bir sonraki durak olan Körfez Kadın Kolları teşkilatını da ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Sevil Özbek ve yönetimi ile tanışma toplantısı yaparak kendini tanıttı. Başkan Sevil Özbek, “Mehmet Bey’in adaylığını samimiyetle karşılıyoruz kendisini tebrik ediyoruz. Allah hayırlı etsin” dedi.


İZMİT; “ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN” DEDİ

Ziyaretlerini Ak Parti İzmit Kadın kolları ile tamamlayan Mehmet Akif Yılmaz, Başkan Aysel Demirtaş ve yönetimi ile tanışma toplantısı yaparak kendini tanıttı. Başkan Aysel Demirtaş “Aday Adaylığı hepimizi mutlu etti. Allah yolunu açık etsin” dedi.

#

23 Şub 2015 - 13:56 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.