Mehmet Akif Yılmaz, Başiskele'de

SKM programları kapsamında dün Başiskele'de ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, ilk olarak Başiskele Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarla...

SKM programları kapsamında dün Başiskele'de ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, ilk olarak Başiskele Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Samimi bir sohbet içerisinde geçen ziyarette muhtarlar Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Daha sonra Yılmaz, Yuvacık minibüsçüler kooperatifini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yuvacık'ın ardından Kullar Kooperatifine ziyarette bulunan Yılmaz, burada da 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

 

HACI ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Kooperarif ziyaretlerinin ardından Yuvacık Yakacık mahallesine gelerek önce Mahalle Muhtarı Refik Özkaraaslanı ziyaret eden Yılmaz, Muhtar Özkaraaslan'la sohbetmiş ardından yine aynı mahallede hacı ziyaretlerinde bulundu. Hacı ziyaretinin ardından Yakacık Mahallesi sakinleri ile buluşarak sohbet eden Yılmaz, Yuvacık eski belediye başkanı Hikmet Karaaslan'ı evinde ziyaret etti. Eski Başkan Hikmet Karaaslan'la samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Yılmaz, Karaaslan'ın tavsiye ve duasını aldı. 

 

EV TOPLANTILARINA KATILDI

Yuvacık eski Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan ziyaretinden sonra Yeşilyurt Mahallesi ve Altınkent Mahallesinde ev toplantılarına katılan Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak mahalle sakinlerinden destek istedi. 

 

AYAZ'A ZİYARET

Hac vazifesini tamamlayan Başiskele Belediye Başkan'ı Hüseyin Ayaz'ı ziyaret etti. Samimi bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Başkan Ayaz, Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.   

 

MUTLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerine son olarak Başiskele Barbaros Mahallesinde bulunan Mutlular Derneğini ziyaret eden Yılmaz, Dernek Başkan'ı ve yöneticiler ile buluşarak 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Dernek başkanı Mehmet Akif Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, son olarak günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek programını sonlandırdı.

#

04 Eki 2015 - 14:45 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.