Mehmet Ali Kağıtçı kabri başında anıldı

Kocaeli SEKA Fabrikası kurucusu Mehmet Ali Kağıtçı, Kağıtçılık Bayramı kapsamında evi ve mezarının bulunduğu Heybeliada’da anıldı 18 Nisan Kâğıtçılı...

Kocaeli SEKA Fabrikası kurucusu Mehmet Ali Kağıtçı, Kağıtçılık Bayramı kapsamında evi ve mezarının bulunduğu Heybeliada’da anıldı

18 Nisan Kâğıtçılık Bayramı kapsamında Kocaeli SEKA Fabrikası kurucusu Mehmet Ali Kağıtçı, evi ve mezarının bulunduğu Heybeliada’da anıldı. Programa İzmit ve Kocaeli Sekalılar Derneği yönetici ve üyeleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi yetkililer katıldı.

 

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma programı kapsamında Mehmet Ali Kağıtçı’nın kabri ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kocaeli Sekalılar Dernek Başkanı Sayın Münir Savaşlıoğlu günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştirdi. Programın ardından Mehmet Ali Kağıtçı’nın evi ziyaret edildi. 

#

14 May 2016 - 14:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.