Mehmet Ellibeş takımdan memnun

AYAĞIMIZIN TOZU İLE GELDİK Gerek Kocaeli Birlikspor’un gerekse de Gölcükspor’un beklentileri karşılayacağına olan inancını dile getiren Ellibeş şu i...

AYAĞIMIZIN TOZU İLE GELDİK

Gerek Kocaeli Birlikspor’un gerekse de Gölcükspor’un beklentileri karşılayacağına olan inancını dile getiren Ellibeş şu ifadelere yer verdi: Futbol hepimizin ruhunda var, dünyasında var. Seviyoruz. Bu vesile ile başkanlar olarak biz ayağımızın tozu ile Ankara’dan buraya yani Körfez’e geldik. Henüz sezonun başı. Gözlemlerimizi sürdürüyoruz. Transferlerimiz devam ediyor.

 

MÜTAZİ BİR BÜTÇEMİZ VAR

Kardeşimiz olan Kocaeli Birlikspor ile dosthane bir maç oldu. Sezonun çok başı olmasına rağmen çocukları beğendim açıkçası. İnşallah her iki takım da beklentilerimizi karşılarlar. Gölcükspor olarak mütevazi bir bütçe yola çıktık. Öncelikle kazasız, başarılı bir sezonu geçirmeyi hedefliyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

#

21 Tem 2017 - 10:26 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.