Mehmet Irak: Barış dilini kullanmalıyız

HAS Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, yaptığı basın açıklamasında partilerine her geçen gün ilginin büyüdüğünü söyledi.Başkan Mehmet Irak yaptığı...

HAS Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, yaptığı basın açıklamasında partilerine her geçen gün ilginin büyüdüğünü söyledi.

Başkan Mehmet Irak yaptığı açıklamada, “Bugün ülkemizde barış dilini değil, kavga ve çatışma dilini kullanarak siyaset yapmaktayız. Doğruları alkışlamayan yalan ve yanlışlar üzerine kurulmuş bir siyasi arenada doğru ve özüne yakışır bir siyasi üslupla yeniden siyasete format atan Halkın Sesi Partisi ülkemiz, ilimiz ve ilçemizde de hakkı üstün tutan, halkın ve haklının yanında olan, Has Partisi bu çizgisini bozmadan ülkenin barış içerisinde hizmeti nimet bilen kadroları ile yoluna devam etmekte ve devam edecektir” dedi

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
Halkın Sesi Partisi’nde yukarıdan gelen talimatlarla belediye başkanları ve milletvekillerini belirleme dönemi sona ermiştir diyen Irak, “Körfez ilçemizde Körfez halkının istediği ismi bu teşkilat belirleyecek artık Körfez’in istediği isim bu millete hizmet edecektir. Körfez halkımız şunu iyi bilmelidir ki; seçeceğimiz kadrolar asla “Harun gibi gelip, karun gibi gitmeyeceklerdir”. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Birimizin evi yansa ve bu yanan evimizi söndürmek için elinde kova ile su taşıyana sen sağcı mısın, sen solcu musun, sen Kürt müsün, sen Türk müsün, sen Alevi misin, sen Sünni misin diye asla sormayız, kim olursan ol. Ne olursan ol. Ne olur gel evimin ateşini söndür deriz” dedi.

#

09 May 2012 - 15:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.