Mehmet Seymenbaşı bugün defnedilecek

İzmit'te geniş bir kesim tarafından sevilen ve kentimizde uzun yıllardır esnaflık yapan Kocaelispor'un eski yöneticilerinden Mehmet Seymenbaşı vefat e...

İzmit'te geniş bir kesim tarafından sevilen ve kentimizde uzun yıllardır esnaflık yapan Kocaelispor'un eski yöneticilerinden Mehmet Seymenbaşı vefat etti. Kerestecilik işiyle uğraşan evli ve 2 çocuk babası olan Seymenbaşı, DYP'de aktif siyasetçilik de yapmıştı.

 

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Seymenbaşı'nın cenazesi bugün Fevziye Camii'nden öğle vaktine müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

BAHÇEDE BULUNDU

Seymenbaşı, Fethiye Köyü’ndeki bahçesinde yere yığılmış şekilde yakınları tarafından bulundu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Seymenbaşı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

untitled-1-093.jpg

#

10 Eyl 2017 - 11:00 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hasan Beyaznar - Allah rahmet eylesin iyi bir arkadaşımızı kaybettik,mekanı cennet olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 11:00
01

HASAN BEYAZNAR - ALLAH RAHMET EYLESİN İYİ BİR ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK MEKANI CENNET OLSUN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 11:00