Mehteran başı pompalı tüfekle vuruldu

Alınan bilgiye göre, İzmit Akçakoca mahallesi Topçu Çeşme sokak adresinde meydana gelen olayda aynı binada ikamet eden Ali S. ile alt komşusu Ferhat...


Alınan bilgiye göre, İzmit Akçakoca mahallesi Topçu Çeşme sokak adresinde meydana gelen olayda aynı binada ikamet eden Ali S. ile alt komşusu Ferhat A. (33) bir süredir tartışıyordu. İddiaya göre, bina içerinde Ali S.’nin davranışlarından ve gürültü yapmasından rahatsız olan Ferhat A., Ali S. ile marketten evine giderken apartmanın önünde karşılaştı. Bir süre tartışan ikiliden Ali S. evden aldığı pompalı tüfekle Ferhat A.’ya ateş etti. Tüfeğin namlusundan çıkan saçmalarla ağır yaralanan Ferhat A. kanlar içinde yerde kalırken, Ali S. ise birkaç el de havaya ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat A. hemen ameliyata alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı incelemede bulunurken, vurulan Ferhat A.’nın yakınları Ali S.’nin evini bastı. Polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen öfkeli kalabalık, daha sonra olay yerinden uzaklaştırıldı. Ameliyata alınan Ferhat A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan Ali S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

#

05 May 2014 - 09:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.