Melih Gökçek cumartesi günü istifa edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını talep ettiği belediye başkanları arasında ismi geçen ve haftalardır bu konudaki iddialara cevap verme...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını talep ettiği belediye başkanları arasında ismi geçen ve haftalardır bu konudaki iddialara cevap vermeyen Melih Gökçek bugün istifasını açıkladı.

Twitter'dan açıklama yapan Gökçek, istifasını Cumartesi günü Belediye Meclisi'nde yapacağını duyurdu.

ERDOĞAN'LA BEŞTEPE'DE GÖRÜŞTÜ

Gökçek, Cumartesi günü istifa edeceği bilgisini Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la 1.5 saat süren görüşmenin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İşte Melih Gökçek'in istifasını duyurduğu tweet'ler:

Sn Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık... İnşaallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Bld Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip,istifamı vereceğim.

ERDOĞAN: İSTİFA TALEBİMİZİ İLETTİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanlarına istifa etmeleri yönünde talebini ilettiğini söylemişti. Erdoğan'ın talebi üzerine önce Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı istifa etti, ardından da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifa edeceğini duyurdu.

#

24 Eki 2017 - 00:34 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.