Melodi Parkı hayırlı olsun

      İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşantepe Esen Sokak’ta Melodi Park’ın açılışı önceki gün yapıldı. Açılış törenine  İzmit Belediye Başka...

 

 

 

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşantepe Esen Sokak’ta Melodi Park’ın açılışı önceki gün yapıldı. Açılış törenine  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk, Ersin Alpaslan,  İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Tavşantepe Mahalle İbrahim Efe, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz, bölge sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

 

“PARKINIZI KORUYUN”

 

Toplam 824 metrekare alan üzerine yapılan ve çevresinde çocuk oyun alanı, kondisyon alanı ve oturma alanlarının bulunduğu parkın içerisinde bir tanede basketbol sahası yer almakta.

Melodi Parkın açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi olarak sizler için çok güzel bir park yaptık. Sizden ve çocuklarımızdan tek ricamız, bu oyun aletlerini çok iyi korumanızdır. Sizler korudukça bizler daha iyisini yapacağız, Park yapmak bizim için zor değil, zor olan park yapacak boş alan bulmaktır” dedi. Konuşmalarının ardından açılış kurdelesini kesen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, beraberindekiler ile birlikte parkı gezdi.

 

TEKİN GÜNER PARKI

 

‘Bu parka geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz eski mahalle Muhtarımız Tekin Güner’in isminin verilmesi için belediye meclisimize teklifte bulunacağım.’ Diyerek muhtarımızın adını yaşatmak istediklerini belirtti. Hayatını kaybeden Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner’in kardeşleri Çetin Güner, Metin Güner, Murat Güner ve Engin Güner de açılışta hazır bulundular.

#

24 Haz 2014 - 10:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.