Meral Akşener, Gökçek’i mahkemeye verdi

Dilekçesinde özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kendisinin FETÖ/PDY örgütüyle ilişkilendirilmeye çalışıldığını vurgulayan Akşener, 28 Mayıs 2...

Dilekçesinde özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kendisinin FETÖ/PDY örgütüyle ilişkilendirilmeye çalışıldığını vurgulayan Akşener, 28 Mayıs 2016’da Bolu’da yaptığı konuşmasında başbakan olduğunda hem FETÖ hem de PKK’yı yok edeceğini ifade ettiğini belirtti.

 

AĞIR HAKARETTE BULUNDU

Dilekçede, Gökçek’in, “TCK’nın 309. maddesinde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılacak kadar ağır bir davranış olarak tarif edilen ‘darbecilik’ taraftarı olmakla itham ederek ağır hakarette bulunduğu, aynı kanunun 125. Maddesinde tarif edilen suçu işleyip hakaret ettiği” savunuldu. Dilekçede, ayrıca Gökçek’in “hakaretleri basın ve yayın yolu ile yaparak iftira suçunu da işlediği ve işlemeye devam ettiği” öne sürüldü.

#

10 Ağu 2016 - 13:27 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Muhammet kedikli - Ne oldu sayin meral hanim temize cikmayami gayret ediyosun bu halk gorecegini gordu hic merak etmeyin siz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 13:27