Merhum Başkan Efe için Hizmet Şeref Belgesi

Körfez Ticaret Odası’nın merhum Başkanı, Mustafa Efe, oda- borsa camiasına sunduğu katkılardan dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz taraf...

Körfez Ticaret Odası’nın merhum Başkanı, Mustafa Efe, oda- borsa camiasına sunduğu katkılardan dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görüldü. 23 Mayıs 2017 Salı günü düzenlenen TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’nde rahmetle anılan Mustafa Efe, için hazırlanan “Hizmet Şeref Belgesi”, oğlu Ömer Efe’ye Başbakan Binali Yıldırım tarafından takdim edildi. Törene TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekci’de katıldı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Mustafa Efe için layık görülen şeref belgesinin KTO için de onur verici bir ayrıntı olduğunu söyledi. Mustafa Efe’nin oğlu Ömer Efe’de bu anlam yüklü belgeyi alırken, “Kıymetli babamızdan öğrendiğimiz gibi, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye, üretmeye, emek vermeye devam edeceğiz” dedi. 

#

24 May 2017 - 23:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.