Meriç, delikanlı oldu

Körfez'de ikamet eden Derya ve Metin Kırtay çiftinin biricik oğulları Meriç, sünnet olarak delikanlılığa adım attı. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisle...

Körfez'de ikamet eden Derya ve Metin Kırtay çiftinin biricik oğulları Meriç, sünnet olarak delikanlılığa adım attı. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen sünnete Kırtay ailesinin yakın eş, dost ve akrabaları katıldı. Programın ilk dansını Kırtay ailesi  yaptı. Kırtay ailesini diğer davetliler de yalnız bırakmadı. Bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten çifti, çocuklarının sünnet olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

#

18 Tem 2017 - 10:51 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.