Mertspor geleceğe yatırım yapıyor

A TAKIMIN REZERVİ Her yas grubuna farklı gün ve saatlerde antrenman yaptıran kulüp geleceğe yatırım yapıyor. Çalışmalarını Yeşilova Mahallesi’nde bu...

A TAKIMIN REZERVİ

Her yas grubuna farklı gün ve saatlerde antrenman yaptıran kulüp geleceğe yatırım yapıyor. Çalışmalarını Yeşilova Mahallesi’nde bulunan Hasan Dogan Spor Tesisleri’nde yapan kulüp hafta içi üç, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 5 antrenman ile liglere hazırlanıyor. Gecen sezon alt yapıdan 4 futbolcuyu A Takıma kazandıran deneyimli antrenör Seçkin Tanrıkulu yeni sezonda da en az 6 futbolcuyu daha üst yapıya taşıyacaklarını belirtti.

 

TANRIKULU: HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Futbol okulu kayıtlarının devam ettiğini belirten Tanrıkulu yılın 12 ayıboyunca ara vermeden futbolcuüretmeye devam ediyor. Her mahalleden çocuk ve gençleri Mertspor’a kazandırmak istediklerini belirten Tanrıkulu, Bekirpaşa esnafından ve iş adamlarından takımlarına sahip çıkmasını, kulüplerine destek vermelerini istedi. Öte yandan Mertspor hazırlık maçları,kamplar ve havuz etkinlikleri ile gençlere son derece güzel bir yaz fırsatı da sunuyor.

 

#

24 Tem 2017 - 18:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.