Mesai arkadaşlarından Erenler’e sürpriz

Körfez Kuzey Mahallesi'nde hizmet veren Latif İşcen'in sahibi olduğu FSL Danışmanlık Firması'nda vazife yapan Fatma Erenler'e, mesai arkadaşları sürpr...

Körfez Kuzey Mahallesi'nde hizmet veren Latif İşcen'in sahibi olduğu FSL Danışmanlık Firması'nda vazife yapan Fatma Erenler'e, mesai arkadaşları sürpriz bir doğum günü etkinliği düzenledi. Kurum içinde düzenlenen doğum günü partisine; iş yeri sahipleri, iş yeri yöneticileri ve görevliler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Fatma Erenler için özel bir pasta yaptırıldı. Kendisi için hazırlanan pastanın üzerindeki mumları söndüren Fatma Erenler’e yanında bulunanlar hep bir ağızdan 'İyi ki doğdun' diye alkışlarla tezahüratta bulundular. Mutlu olduğunu dile getiren Fatma Erenler, bu güzel ve özel gününde kendisini yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarına ve sevenlerine teşekkür etti. 

#

09 Oca 2017 - 12:11 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.