Mesleki eğitime Ford desteği

Ford Otosan ile Gölcük Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa...

Ford Otosan ile Gölcük Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Ford Otosan adına İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ateş Ölmez, MESS Eğitim Vakfı Genel Müdürü Dr. Necdet Kenar ile Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu katıldı.

 

ÖĞRETMENLERE EĞİTİM

Okulun, MESS Eğitim Vakfı ve Ford Otosan AŞ ile yaptığı protokol sayesinde ilçenin mesleki teknik eğitimine büyük bir katkı sağlanacağı kaydedildi. Yapılan anlaşma ile okul yöneticilerine yöneticilik ve liderlik konusunda, öğretmenlere hizmet içi eğitimler verilmesi ve okula laboratuvar desteği sağlanması konularında işbirliği yapılacağı kaydedildi.

 

AR-GE ÇALIŞMASI YAPILACAK

Metal sektörü ile ilgili bölümlerde eğitim gören başarılı öğrencilere burs da verileceği açıklanırken, verilmesi, işletmelerde beceri eğitimi ve staj imkanının sağlanması, kariyer gelişimi ve rehberlik hizmetlerinin verilmesi, işletme çalışanlarına okul tarafından mesleki eğitim verilmesi, okul-işletme işbirliğinde ortak proje geliştirilmesi, ve AR-GE çalışmaları yapılmasına yönelik usul ve esaları kapsamaktadır.

#

24 May 2017 - 16:08 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.