Metin Özkan varsa dostluk da vardır

Organizasyonda MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu da yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen mücadele 8-8 sona ererken, kazanan her zamanki gibi dostluk oldu....

Organizasyonda MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu da yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen mücadele 8-8 sona ererken, kazanan her zamanki gibi dostluk oldu.

 

HAYDAR ALKAN DA İZLEDİ

Körfez Tütünçiftlik'te yer alan Körfez GB. Spor Tesisleri'ndeki maçta yelekli takım Metin Özkan, Mehmet Bozkurt, Muharrem Okutan, Nurettin Okutan, İrfan Özkartal ve Diş Doktoru Erol Tanrıverdi'den oluşurken, Yeleksiz takım Ergin Altay, Mustafa Çulcu, Şerafettin Dirican, Ahmet Kapçak, Orhan Bozkurt, Durmuş Ali Eker ve Necmi Şerbetçioğlu'ndan oluştu. Karşılaşmayı izleyenler arasında Körfez Alkanlar Mobilya sahibi Haydar Alkan da vardı.

 

Kıran kırana geçen maçın ilk yarısını 6-2'lik skorla Yelekli takım önde bitirdi. Ancak ikinci yarıda özellikle Ahmet Kapçak'ın mücadelesi ile fark bir anda kapandı. Bitime 2 dakika kala 8-7 geride olan Yeleksiz takım, Ahmet Kapçak'ın sağ çaprazdan attığı nefis golle maça dengeyi getirdi ve mücadele 8-8 sona erdi. Her zaman olduğu gibi bu maçta da dostluk kazandı ve maçın ardından sporcular tatlılarını afiyetle yedi. Erdem ÖVÜÇ

#

18 Haz 2015 - 11:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.