MHP de siyaset eğitimi verecek

MHP Başiskele İlçe Teşkilatı’nın 3’ncü istişare toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Açıklama yapan İlçe Başkanı Halit Bayhan 20 Eylül tarihi iti...

MHP Başiskele İlçe Teşkilatı’nın 3’ncü istişare toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Açıklama yapan İlçe Başkanı Halit Bayhan 20 Eylül tarihi itibariyle ilçede siyaset okulu eğitim çalışmalarının başlayacağını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Teşkilatı’nın üçüncüsünü düzenlediği istişare toplantısı MHP Başiskele İlçe Binası’nda gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Halit Bayhan ve üyelerin katılım gösterdiği toplantıda yapılan faaliyetler üyelere anlatıldı. Toplantıda kısa bir açıklama yapan Bayhan, 20 Eylül Perşembe günü itibariyle ilçe binasında siyaset okulu eğitim çalışmalarının başlayacağını belirterek,”Teşkilatımızı güçlendirmek için daha çok üyeye ihtiyacımız var. Birlikten kuvvet doğar” dedi.
“YENİ ÜYELER GÜÇ KATACAK”
Yeni stratejiler geliştirmek, programlanmak için bu istişare toplantılarını yaptıklarını belirterek sözlerine başlayan Halit Bayhan, “Yeni üyelik çalışmalarımıza bundan sonra daha çok hız vereceğiz. Bu çalışmaya tüm üyelerimiz destek vermeli. Her üyemizin getireceği yeni üye bizi daha da güçlendirecektir” şeklinde konuştu.
HEDEF BAŞİSKELE BELEDİYESİ
Açıklamalarını sürdüren Bayhan kadın kollarının da artık aktif hale geleceğini vurgulayarak,”Başiskele’de ana hedefimiz Başiskele Belediyesi’dir. Sizden gelecek taleplerle 24 saat hizmet vermeye hazırız. 20 Eylül Perşembe günü diğer tüm ilçeler gibi siyaset okulu eğitim çalışmalarını başlatacağız. Bu eğitim için üye alımlarına başladık. Eğitim camiasından kişilerin vereceği derslere herkes üye olarak katılabilir” ifadelerini kullandı.

#

12 Eyl 2012 - 09:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.