MHP İzmit İlçe Teşkilatı aşure dağıttı

Muharrem Ayı münasebetiyle MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından yürüyüş yolu üzerinde aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Y...

Muharrem Ayı münasebetiyle MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından yürüyüş yolu üzerinde aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’ün yanı sıra MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı,  İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci, MHP’li yöneticileri ve ülkü ocakları mensubu gençler katılım gösterdi. Aşure dağıtımı başlamadan önce MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

 

YILLARCA YAŞATABİLMEK DİLEĞİYLE

Aşure dağıtımı öncesi bir basın açıklaması yapan MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, “Muharrem ayı dört mübarek aydan biridir. Böyle güzel bir ayda İslam dinimizde önemli bir yeri olan aşure vesilesiyle sizlerle bir araya geldik. İçinde bulunduğumuz muharrem ayı Nuh tufanının onuncu günü Nuh Peygamberin elinde kalan son malzemelerle yapılmış her sene günümüze kadar hayat bulmuştur. Aşure toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gündür. Türk örf ve adetlerimizle bu güzel geleneğimizi yıllarca yaşatabilmek dileğimle. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı. Serkan BORLAK

#

28 Eki 2016 - 15:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.