MHP Kartepe’den imza kampanyasına devam

MHP Teşkilatı teröre destek veren vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili başlattığı imza kampanyasına devam ediyorMHP Kartepe İlçe Baş...

MHP Teşkilatı teröre destek veren vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili başlattığı imza kampanyasına devam ediyor
MHP Kartepe İlçe Başkanı Taner Karagül konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “MHP Kartepe İlçe Başkanlığı olarak başlattığımız eli kanlı eşkıyalarla kucaklaşan BDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde başlatmış olduğumuz imza kampanyamıza katılımın çok yoğun olması bizleri kaygılardan umutlara sevk etmiştir. 5 binin üzerinde imza topladık. Halkımıza, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkanlara şahsım teşkilatım olarak sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Salı günü salı pazarında kampanyamızın devam edeceğimizi bildirmek isterim. Eşkıyalarla hasret giderenlere mesajımız şudur ki halkımızda yaratmış olduğunuz infialin ve nefretin gazabını her daim üzerinizde hissedeceksiniz Kartepe bizim için neyse Çukurca’da odur Beytüşebab ne kadar ülkemizse Kartepe de aynıdır. Vatan bir bütündür, gerisi ülkücü hareket için teferruattan ibarettir” dedi.

#

11 Eyl 2012 - 10:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.