MHP, mahalle başkanları ile bir arada

2019 yerel seçimleri için saha çalışmalarına 1 Ekim’de start verecek olan MHP, dün İzmit İlçe teşkilatının ev sahipliğinde 102 mahalle başkanı ile Bel...

2019 yerel seçimleri için saha çalışmalarına 1 Ekim’de start verecek olan MHP, dün İzmit İlçe teşkilatının ev sahipliğinde 102 mahalle başkanı ile Belsa Plaza’da  bulunan Skeç kafede bir araya geldi. İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katıldığı programda, mahalle başkanlarına ‘Etkili Sandık Görevlisi’ adında seminer verildi. Programa Ünlü’nün yanı sıra İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, il ve ilçe teşkilatlarında görevli yöneticiler ile çok sayıda mahalle başkanı katılım gösterdi.

 

SİNSİ OYUNLARI GÖRÜYORUZ

Program öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İzmit İlçe Başkanı Yalçınöz, “Milliyetçi Hareket bölünmeyi engelleyecek bir kudrete ve oynanacak sinsi oyunları görecek ferasete sahiptir. Bunun için önümüzde ki mahalli idari seçimleri önemlidir. İzmit Belediyesini kazanmak siz değerli mahalle başkanlarımızın, istekli azimli ve programlı bir çalışmanın sonucunda başarıya ulaşacaktır. Bunun için ESG (Etkili Sandık Görevlisi) bizim için önem arz etmektedir. Bu hususta mahalle başkanlarımıza güveniyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

 

NE YAPTIĞIMIZ ÖNEMLİ

belge-2.jpg

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, mahalle başkanlarının gösterdiği büyük ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “MHP İzmit İlçe teşkilatının uç beyleri denilen bir il başkanı, ilçe başkanı ve milletvekili gibi çalışacak mahalle başkanlarımız burada. Her zaman söylediğimiz gibi; kimin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemlidir. MHP teşkilatları ev ödevine çalışıyor ve bu çalışma bizi iyi sonuca götürecektir. Türk Milleti, Milliyetçi Hareket Partisi‘ne hak ettiği değeri 2019 seçimlerinde verecektir” diye konuştu. Selin BECER

#

24 Eyl 2017 - 12:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İZMİT 41 - MHP bitmiştir gözünüz aydın Bahçeli bitirmiştir geliyor o geliyor Değerli Meral Hanım geliyor anlamadınmı mööö

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 12:38
01

Aydın - 16 Nisan referandumunda kaç sandığında namusunu korudun açıkla,sandık namustur diyen zatı koltukçu genel başkanın duysun gerçi önemli olan, koltuk mevzubahis olunca gerisi teferruattır...!muhteremler için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 12:38