MHP, üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıttı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101’nci yıl dönümü münasebetiyle kent genelinde bir çok program düzenlendi. MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından y...

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101’nci yıl dönümü münasebetiyle kent genelinde bir çok program düzenlendi. MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından yürüyüş yolu üzerinde üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtıldı. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve partililer katıldı.

 

HER YERDE DESTAN YAZILDI

Program öncesinde açıklama yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz “Tarihin akışını değiştiren ve dönemin en son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçlarına karşı Eceabat, Seddülbahir, Kilitbahir, Conkbayır, Anafartalar ve daha bir çok yerde verilen olağan üstü mücadele, Türk milletinin bahis konusu anayurdu savunma olduğu nelerin yapabileceği açıklıkla ortaya koymuştur” dedi. 

 

CANINDAN VAZ GEÇTİLER

Çelik ve barutun, inanç ve azmin karşısında diz çöküşünün bir kanıtı olan Çanakkale Zaferi’nin şartlar ne olursa olsun en zor zamanlarda hangi fedakarlıkların yapılacağını göstermesi bakımından tarihi bir önemi bulunmaktadır diyen Yalçınöz “Cumhuriyetimizin bir mukaddimesi olarak görülmesi gereken bu zafer, vatan uğruna canından vazgeçmiş muhterem şehitlerimizin aziz hatıralarıyla daha büyük bir anlam kazanmaktadır” açıklamasında bulundu.

 

HATIRLARI YAŞATILMALI

Üzerinde yaşadığımız toprakların nasıl vatan olduğunu hiç kimsenin aklından çıkarmamasıdır diyen İlçe Başkanı Yalçınöz “Çanakkale’de bugün terörist mihraklara karşı vatanımızın değişik yörelerinde sürdürülen mücadele sonucunda, şehit düşmüş kahramanlarımızın önem ve kıymeti her zaman bilinmeli, aziz hatıraları her zaman yaşatılmalıdır” şeklinde konuştu. Serkan BORLAK   

#

18 Mar 2016 - 15:25 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.