MHP'de deprem

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, 2015'in son dakikalarında gönderdiği kutlama mesajında bombayı patlattı. MHP kurultayı için gerekli "yeterli sa...

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, 2015'in son dakikalarında gönderdiği kutlama mesajında bombayı patlattı. MHP kurultayı için gerekli "yeterli sayının çok üzerinde" imza toplandığını söyledi ve müracaat sürecini başlatacaklarını açıkladı. Meral Akşener, kutlama mesajında, 2016 yılına azim ve umutla girdiğinin altını çizerek şunları söyledi:

 

“ÇOK KISA SÜRDÜ”

"Olağanüstü Kurultay talebi çalışmalarımız tamamlanma safhasına gelmiştir. Bu aşamadan sonra, diğer imza toplayan genel başkan adayı arkadaşlarımızla, kararlaştırabileceğimiz bir takvime göre, elimizdeki imzaları birleştirerek, müracaat sürecini başlatabiliriz. Göstermiş olduğunuz cesaret ve çalışkanlık ile kısa sayılabilecek bir sürede yeterli sayınının çok üzerinde imza toplanmasını sağlayan siz Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunar, bu vesileyle yeni yılınızı kutlarım." Öte yandan MHP'de Olağanüstü Kurultay için 275 delegenin imzası gerekiyor. Genel Başkan adaylığı için MHP'den ihraç edilen ancak yargı kararıyla partiye geri dönen Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan ile MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in doktoru Selim Kaptanoğlu adaylıklarını açıkladı.

 

İŞARET VERDİ

Meral Akşener, net bir biçimde 'adayım' demedi ancak "Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üzerimize yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız" sözleriyle bunun işaretini verdi. Gözler, şimdi MHP lideri Devlet Bahçeli'de...

#

03 Oca 2016 - 14:52 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.