MHP’de sıkıntı çıkar mı?

Son dönemdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ayrıca partinin genel merkez ve Kocaeli’deki yöneticilerine yönelik çok ağır ithamlarda bulunan Kahyaoğl...

Son dönemdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ayrıca partinin genel merkez ve Kocaeli’deki yöneticilerine yönelik çok ağır ithamlarda bulunan Kahyaoğlu, bu kez belli ki harti içi muhaliflerin de sesi olmaya başlamış.

Kahyaoğlu, MHP’nin Bursa milletvekili olar Kadir Koçdemir’e ait olduğunu söylediği bir konuyu gündeme getirmiş.

Buna göre Kadir Koçdemir’in, Meclis gündemine gelen anayasa değişikliği konusunu dikkate almayacağı ve hayır oyu vereceğini ilan ettiğini söylüyor.

Bu durum elbette çok dikkat çekici. Zira MHP’de genel merkez yöneticilerinin değişiklikle ilgili bakış açılarının iktidar lehine olumlu olduğunu söylemek sanıyorum hata olmaz. Hal böyle iken ortaya çıkabilecek sıkıntıların boyutlarını da buradan açık açık belirtmemize gerek yok diye düşünüyorum.

Şayet doğru ise MHP içinde belli ki çok sayıda değişikliğe karşı olan isim var. Her ne kadar Meclis’te 330 sayısının bulunulacağını düşünüyorsam da yine de küçük bir tehlike yok değil.

İşte Zekai Kahyaoğlu’nun o mesajı:

“Bursa MHP vekilimiz Kadir Koçdemir de anayasa oylamasında hayır diyeceğini açıklamış.

Ben diğer vekillerimiz ve MYK üyesi ülküdaşlarımızdan da bu yönde açıklamalarını hızlı bir şekilde bekliyorum.”

#

27 Ara 2016 - 16:02 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kaan - Boş vatandaş boş işlerle uğraşır.Kaç tane seveni var.Daha mah. delege olamayan büyükşehir adayı olup mykya ,milletvekilliği sıralamasına giremeyen zat sanal oynamaya devam et.Her seçim bu son deyip listeye giremeyince yeniden aday olan zekai bey sen rtık otur evinde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Aralık 16:02